Diensten

Of het nu gaat om badkamers, keuken, dak- en zinkwerk, loodgieterswerk, elektrawerk of montagewerk, bij E.Boogman Totaalinstallateur bent u aan het juiste adres.

Centrale verwarming

Loodgieterswerk

Sanitaire installaties
U kunt door E. Boogman Totaalinstallateur een complete verbouwing of nieuwe installatie van de badkamer, keuken, en/of toilet laten realiseren.
De werkzaamheden die ik organiseer worden strak en zorgvuldig gepland, hierbij werk ik samen met uitsluitend vaklieden op het gebied van tegelzetten, metselen, en timmerwerkzaamheden.

Lood, zink- en dakwerken
Bij E. Boogman Totaalinstallateur staat vakmanschap en liefde voor het loodgietervak hoog in het vaandel. Er wordt in de moderne tijd nog volop gebruik gemaakt van traditionele materialen als zink, lood en koper. Het houdt echter niet op bij deze oude technieken, er is ook alle kennis in huis, om een dak van bitumineuze dakbedekking te voorzien.

Keuken installatie
Keuken installatie is nauwkeurig werk. Hiervoor is ervaring en vakmanschap in de keuken installatie nodig. Daarnaast moet er ook beschikking zijn over veel en hoogwaardig gereedschap voor een correcte keuken installatie.

E. Boogman Totaalinstallateur voert uw keuken installatie met zorg, nauwkeurigheid en het juiste gereedschap uit.

© E. Boogman Totaalinstallateur 2008 - 2020 | Design door: simplevision